Haber

Kocasinan Belediyesi Personeline KVKK Eğitimi Verildi

Kocasinan Belediyesi’nde 28 Ocak Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) Günü kapsamında belediye çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi. Eğitimde kişisel verilerin korunmasının önemi vurgulandı.

Kocasinan Belediyesi tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında çalışanlara yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim, belediyenin seminer salonunda çalışanların katılımıyla gerçekleştirildi. KVKK (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) kapsamında Kişisel Verilerin Korunması Başkanlığı Hukuk Müşavirliği tarafından farkındalık eğitimi verildi. Kişisel Bilgilerin Korunması Komitesi Başkan Danışmanı Gökhan Civan, slayt sunumuyla KVKK hakkında bilgi verdi. Ayrıca Kocasinan Belediyesi KVKK Sorumlusu Tuba Karaman da KVKK hakkında ön bilgi verdi. KVKK eğitiminde temel kavramlar, bireysel verinin tanımı, hukuktaki aktörler, bilgi hakları, bilgi işlem kuralları, yaptırımlar ve kişilik hakları detaylı bir şekilde anlatıldı. Eğitimde çalışanlara ne tür verinin kişisel veri olduğu, kişisel bilgilerin nasıl korunacağı, hangi durumlarda hangi amaçlarla kullanılacağı konularında bilgi verildi.

Kişisel verilerin korunmasına büyük önem verdiklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun eksiksiz uygulanmasını sağlayan belediyeyiz. Bunu en iyi şekilde uyguluyoruz. Kanun çıktığı günden bu yana hem işçi hem de altyapı anlamında, özellikle hizmet alanında, “Şirket içi eğitimler kapsamında çalışanlarımızı çeşitli alanlarda bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyoruz. Çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini eğitimlerle arttırıyoruz. Bu eğitimlerin de katkısıyla daha güvenli bir çalışma ortamı yaratarak hizmet kalitemizi artırıyoruz” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
istanbulescort.io
istanbulescortbayanlari.com
istanbul-escort.co
istanbulbayanescortking.com
adalar-escort.com
arnavutkoy-escort.com
atasehir-escort.net
avcilar-escort.org
bagcilar-escort.com
bahcelievler-escort.com
bakirkoy-escort.org
basaksehir-escort.com
bayrampasa-escort.com
besiktas-escort.net
beykoz-escort.com
beylikduzu-escorts.net
beyoglu-escort.com
buyukcekmece-escort.com
catalca-escort.com
cekmekoy-escort.com
esenler-escort.com
esenyurt-escort.org
eyupsultanescort.com
fatih-escort.net
gaziosmanpasa-escort.com
gungoren-escort.com
kadikoy-escorts.com
kagithane-escort.org
kartal-escort.org
kucukcekmece-escort.org
maltepe-escort.org
pendik-escort.org
sancaktepe-escort.com
sariyer-escort.org
sile-escort.com
silivri-escort.com
sisli-escort.org
sultanbeyli-escort.com
sultangazi-escort.com
tuzla-escort.com
umraniye-escort.org
uskudar-escort.com
zeytinburnu-escort.com
bratca.com istanbul escort ajansı
istanbul eskort